SV JURISTA

Onze evenementen

Studievereniging JuristA organiseert maandelijks zowel educatieve als recreatieve evenementen. Op de hoogte blijven? Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Festival Aan de Amstel!
Samen met vijf andere studieverenigingen organiseert JuristA 15 mei het leukste festival van deze zomer!!
Lustrumreis Pracht en Praag!
JuristA bestaat 10 jaar! Dit zullen wij vieren tijdens een exclusieve stedentrip naar Praag voor onze leden 🇨🇿
Lezing Mr. Lubna Medema-Baroud
Lijkt het jou leuk om meer te leren over strafmaten en zedendelicten? Kom naar de lezing van mr Lubna!
Lezing Chris van Dam
Voor de kroegentocht nog snel wat interessante juridische kennis opdoen? Kom naar de lezing van Chris van Dam!
Tentamentrainingen.nl
Krijg via JuristA 10% korting op je tentamentrainingen bij Tentamentrainingen.nl
Kroegentocht Rembrandt’s treasures!
Maak je klaar voor een nieuwe legendarische kroegentocht op het Rembrandtplein op 10 maart!
Debatteren Kun Je Leren!
JuristA organiseert met Het Debatbureau op 20 januari een nieuwe editie van ‘Debatteren Kun Je Leren’!
After-tentamenborrel
10 februari om 17:00 uur vieren wij het einde van de tentamenweek bij Fest!
Debatteren Kun Je Leren!
JuristA organiseert met Het Debatbureau op 20 januari een nieuwe editie van ‘Debatteren Kan Je Leren’!