SV JURISTA

Onze evenementen

Studievereniging JuristA organiseert maandelijks zowel educatieve als recreatieve evenementen. Op de hoogte blijven? Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Bezoek Douane Schiphol!
Altijd al een kijkje willen nemen bij de Douane? Meld je snel aan, er zijn maar 10 plekken beschikbaar!
Eindfeest Sun’s Out
Het is weer tijd om het studiejaar af te sluiten met een legendarisch eindfeest: Sun’s Out!
JuristA lustrumzomerBBQ!
Meld je aan voor de jaarlijkse JuristA zomerBBQ in het Oosterpark!
Netwerkbijeenkomst Local Legal
Ben jij op zoek naar een juridische bijbaan? Meld je aan en breng je cv mee 15 juni!
Bezoek Hoge Raad
Ga mee naar de Hoge Raad in Den Haag op 2 juni!
Fest en Fruitig!
Het is weer tijd voor een borrel! Op woensdag 25 mei om 17:00 uur gaan we gezellig borrelen bij @cafefest!
Festival Aan de Amstel!
Samen met vijf andere studieverenigingen organiseert JuristA 15 mei het leukste festival van deze zomer!!
Lustrumreis Pracht en Praag!
JuristA bestaat 10 jaar! Dit zullen wij vieren tijdens een exclusieve stedentrip naar Praag voor onze leden ūüá®ūüáŅ
Lezing Mr. Lubna Medema-Baroud
Lijkt het jou leuk om meer te leren over strafmaten en zedendelicten? Kom naar de lezing van mr Lubna!