SV JURISTA

Partners

Vertrouwd door de beste!

JuristA wordt mede mogelijk gemaakt door haar partners. Ook partner worden? Neem dan via deze pagina contact op voor de verschillende mogelijkheden.

INDEX Books

Studievereniging JuristA heeft een samenwerking met INDEX Books. Hierdoor kunnen wij onze leden in de gelegenheid stellen om studieboeken met een exclusieve korting te bestellen en zelfs te laten bezorgen op de HvA! Benieuwd geworden?

Knaek is er voor studenten, door studenten! In 28 studentensteden in Nederland en België verzorgen we een lokaal kortingsaanbod. Dit wordt aangevuld met nationale kortingen en online (cashback)kortingen. De doelstelling van Knaek is om studenten zoveel mogelijk geld te laten besparen met zinvolle kortingen die een collegejaar lang onbeperkt te gebruiken zijn!

Bookmatch: Tweedehands studieboeken

Sinds 1996 helpen wij studenten met het kopen en weer verkopen van studieboeken. Naast 250.000 tweedehands studieboeken is het mogelijk om nieuwe studieboeken te bestellen via Bookmatch. Hiervoor werken wij samen met Centraal Boekhuis die nieuwe boeken, mits op voorraad, veelal de volgende dag al kan leveren. De tweedehands boeken worden aangeboden door studenten, wij faciliteren het proces rond het aanbieden, verkopen en verzenden van deze studieboeken. Mocht een boek kwijt of beschadigd raken tijdens de verzending, dan staat Bookmatch garant. Zo loop je als koper en als verkoper geen risico. Door je studieboeken tweedehands te kopen, bespaar je niet alleen geld, het is ook nog eens duurzaam, het boek hoeft namelijk niet meer gemaakt te worden. 

Tough decisions to make, zo richting het einde van je studie. Tinderen of settelen? Randstad of natuur? Reizen of werken? Comfort of duurzaamheid? Carrière of vrienden? Het bedrijfsleven in of voor de overheid werken? Spannende keuzes, want ze klinken life changing en het zijn er veel tegelijk. Maar wat als je nog helemaal niet hóeft te kiezen? 

EIFFEL is onderdeel van Team EIFFEL, een collectief van 8 ondernemingen die samen de grootste consultancy-, projecten- en interim-organisatie van Nederland vormen. Een club van 2500 consultants, die in kleine teams aan projecten werken die écht impact maken. Met opdrachtgevers door het hele land en in vrijwel iedere sector, bijten wij ons vast in de grote thema’s die de toekomst van Nederland bepalen. Ons werk heeft invloed op het nieuws van vandaag en morgen.

Grote club, kleine teams
Voor jou zijn wij het grote huis waarbinnen jij vindt wat je in je leven of je carrière nodig hebt. Een warm nest met alle expertises onder één dak, waar de deur altijd openstaat. Wij zijn zo groot dat je altijd, overal, Eiffelaars tegenkomt. Om feestjes te vieren, borrels te drinken en nieuwe sporten te ontdekken. En bovenal om vanuit onze kennis van legal, finance, data en projectmanagement, samen grote impact te maken.

Maar tegelijkertijd is het team waarin je werkt, juist klein en hecht. Klein genoeg om elkaar écht te kennen, om van elkaar te leren, om elkaar te helpen, om samen bij de klant te excelleren en om samen te pionieren. Niet voor niets noemen wij onszelf een grote club van kleine teams.

Meer dan een steengoede consultant
Bij EIFFEL kijken we anders naar de betekenis van werk. Niet gericht op kwantiteit, maar op kwaliteit. Geen vaste stek, maar meerdere sectoren en bedrijven ontdekken. Projecten opleveren die ertoe doen, voor het bedrijfsleven en de maatschappij. Daarom krijg jij de ruimte om meer te worden dan een steengoede consultant. Talenten ontdekken, worden wie je wilt zijn en van daaruit oprechte impact maken, is namelijk het mooiste om te bereiken. Hoe dat er voor jou uitziet, bepaal je helemaal zelf.

En zo zijn wij jouw basis om grenzeloos te ontwikkelen. Bij ons hoef je niet te kiezen. Ons leeraanbod is onuitputtelijk en wij werken voor vrijwel alle markten in de publieke en private sector. Jij kunt ontdekken wat bij je past en wij helpen daarbij. Met ontwikkelprogramma’s, performance managers en mentoren, maar zeker ook met de magie van topsport. Olympische helden zijn jouw inspiratiebron omdat ze als talentcoach dichtbij je staan. Zij brengen hun dromen, ambities, uitdagingen en
onzekerheden mee naar EIFFEL om met jou te spiegelen. Zo leer je van ze en zij van jou.

Als jij je binnen thuis voelt, kun je buiten het beste uit jezelf halen. Wij noemen het voorblijven, niet bijblijven.

Tentamentrainingen.nl

Al meer dan 75.000 studenten gingen je voor en haalden met succes een voldoende voor hun tentamen dankzij Tentamentraingen.nl. Ben je lid van JuristA? Dan heb je ook nog eens niet gehaald-geld terug garantie! (zie hiervoor de voorwaarden op Tentamentrainingen.nl)

Benieuwd geworden naar een training? Klik dan op de button hieronder!

Boom juridisch geeft sinds 1998 publicaties uit voor de juridische markt. Wij zijn uitgever van de bekende boekenreeks Boom Basics en toonaangevende titels als Advocatenblad en Rechtspraak Updates.