SV JURISTA

Vertrouwd door de beste!

JuristA wordt mede mogelijk gemaakt door haar partners. Ook partner worden? Neem dan via deze pagina contact op voor de verschillende mogelijkheden.

Boom juridisch geeft sinds 1998 publicaties uit voor de juridische markt. Wij zijn uitgever van de bekende boekenreeks Boom Basics en toonaangevende titels als Advocatenblad en Rechtspraak Updates.

Athenaeum Boekhandel

Studievereniging JuristA heeft een samenwerking met Athenaeum Boekhandel. Hierdoor kunnen wij onze leden in de gelegenheid stellen om studieboeken met een exclusieve korting te bestellen! Benieuwd geworden?

Tentamentrainingen.nl

Al meer dan 75.000 studenten gingen je voor en haalden met succes een voldoende voor hun tentamen dankzij Tentamentraingen.nl. Ben je lid van JuristA? Dan heb je ook nog eens niet gehaald-geld terug garantie! (zie hiervoor de voorwaarden op Tentamentrainingen.nl)

Benieuwd geworden naar een training? Klik dan op de button hieronder!

TopScriptie

Kun jij wel wat hulp bij jouw scriptie gebruiken? Of heb je problemen bij (een deel) van je scriptie? Verschillende ervaren juridische scriptiebegeleiders kunnen jou als geen ander ondersteunen!

Bookmatch

Op zoek naar tweedehands studieboeken voor Hogeschool van Amsterdam? Op Bookmatch.nl worden er 9055 studieboeken aangeboden door 2172 studenten, voor 73 verschillende opleidingen.